Soita meille +358 400406178. Punainen Lanka lähettää tuotteet postitse (min € 10) tai tuomme Helsingissä kotiin (min. € 25+5kulj)

Myymälän tuotteet

Kivijalkamyymälän tuotteita voi tilata sähköpostitse info@punainenlanka.fi tai puhelimitse +358400406178
Kauppa on avoinna arkisin klo 10-17, la 10-16

Myymälämme pursuilee nappeja, vetoketjuja, kuminauhoja, huonekalunauhoja, koristenauhoja, ompelulankaa, neuloja ja korsettitarvikkeita - kaikkea ompeluun. Mitä ei ole, tilataan järkevyyden rajoissa. Täällä henkii tekemisen meininki ja vain mielikuvitus asettaa rajat.

 

 

Vetoketjut

Vetoketjut ovat joko avoketjuja tai kiintoketjuja. Avoketjuja käytetään takeissa ja jakuissa ja niissä vetoketjun kaksi kappaletta irtoavat toisistaan. 
Kiintoketjua käytetään hameissa, housuissa, laukuissa jne.

4mm leninkiketju ohut kiintoketju hameisiin, tyynyihin, ohuisiin housukankaisiin tai pussukoihin.
pituudet: 12, 15, 18, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, ja 60 cm, värit: nelisenkymmentä sävyä
6mm housuketju paksumpi kiintoketju muovista tai metallista.
pituudet: 12, 25, 18, 20, 25 cm, värit: parisenkymmentä sävyä
6mm haalariketju paksumpi kiintoketju muovista laukkuihin ja haalareihin.
pituudet: viiden sentin välein 30 - 60 cm, värit: parisenkymmentä sävyä
6mm avoketju muovista tai metallista takkeihin.
pituudet: viiden sentin välein 30 - 100 cm, värit: parisenkymmentä sävyä

Erikoisketjuissa koristevetimiä, kaksi vedintä, strassi- tai piiloketjut. Ennätyspitkä vetoketjutoimitus on ollut riippuliitimen suojapussiin 6,05 metriä.

Veneketjut, telttaketjut, prätkäketjut, 9mm avoketjut ja laukkuketjut runsaan viikon toimitusajalla.

TOIMITUKSET VIIKOSSA. KYSY LISÄÄ!

 

Korsettitarvikkeet

 • Korsettiluu on parhaassa muodossaan korsettivaijeri. Myymälämme korsettivaijerit ovat 4mm, 7mm ja 9mm leveät. Suosituin leveys on 7mm. Vaijeri katkaistaan sopivan pituiseksi ja molempiin päihin puristetaan vaijerinpäät.
 • Korsettiluu voi olla myös muovinen rigilene, joka ei ole suositeltava, mutta on halvempi. Leveydet 8mm ja 11mm.
 • Alushamevanne on metallia ja päällystetty valkoisella muovilla. Leveydet 7mm, jäykempi ja 11mm notkeampi. Eniten myymme 7mm leveää.
 • Kaikkiin korsettiluunauhoihin on olemassa kujanauhaa mustana ja valkoisena, jolloin luu tai vaijeri pujotetaan ensin kujaan ja kujanauha ommellaan sitten vetoketjupaininjalalla kiinni korsettiin. Kujaksi käy myös tavallinen kanttinauha, mutta varsinainen kujanauha on vähän paksumpi.
 • Plansetteja myymälässämme on pituuksissa 26-40cm kahden sentin välein.
 • Lisäksi on kaaritukia, bikinisolkia ja -lyhentimiä eri leveyksissä. Samoin elastisia olkainnauhoja ja pitsikuminauhoja.

 

Pitsit

 • Puuvillapitsejä käytetään kodintekstiileissä kuten pöytäliinoissa, lakanoissa, tyynynliinoissa ja tuolinpäällisissä. Puuvillapitsejä käytetään myös vaatteiden somisteena. Puuvillapitsit voi pestä kuumassa lämmössä ja niitä voi myös värjätä. Kaupastamme löytyy puuvillapitsejä runsaasti eri leveyksiä ja värejä.

 •  Pellava on arvokas ja arvostettu materiaali, jota käytetään vaatetuksessa ja kodintekstiileissä. Pellavapitsejä käytetään melkeinpä ainoastaan pellavakankaissa, koska silloin kangas ja pitsi käyttäytyvät samoin käytössä. Pellavapitsi kutistuu pesussa kolme prosenttia, mutta saadaan palautettua alkupituuteensa silittämällä kuumalla lämpötilalla.

 • Nylonpitsejä käytetään vaatteiden koristeluun. Nylonpitsit on valmistettu polyamidista, polyesterista, nylonista tai viskoosista ja ne pestään hienopesussa. Putiikissamme on runsas valikoima organza- ja tyllipitsejä eri leveyksissä ja väreissä.

 • Cuipurepitsit ovat herkkiä, juhla- ja hääpuvuissa käytettyjä pitsejä. Materiaali on useimmiten keinokuitu, joten hoitona hienopesu ja silityksessä alhainen lämpötila. Cuipurepitsejä myymälässämme on runsaasti.

 • Brodyyreja käytetään vaatetuksessa ja vuodevaatteissa. Brodyyrit on valmistettu puuvillasta, joten ne voi pestä kuumassa lämpötilassa ja niitä voi värjätä. Brodyyrit ovat suosittuja mm. vauvojen lakanoissa ja paidoissa.

 

Napit

Myymälässämme on kymmenisentuhatta erilaista nappimallia. Asiakas löytää meiltä tarvitsemansa napit lähes aina.

 

Langat

Myymme Gütermann ompelulankaa, joka on 100-prosenttista polyesteria, maailman tutkituin lanka ja ommellessa sujuva. Gütermann-langassa on myös vahvempi nappilanka. Lisäksi myymme karhunlankaa ja erilaisia naruja ja nyörejä.

 

Strassit

Swarovskin strassinauhat ja irtokivet soveltuvat vaatetuskäyttöön. Tanssijat, voimistelijat, luistelijat ja juhlavaatteiden koristelijat käyttävät kaupassamme myynnissä olevia strasseja näyttävään viimeistelyyn.

 

Nauhat

Nauhavalikoimamme on laaja ja kattava. Toimitamme myös isompia eriä tarjoushinnoin suoraan eri tehtailta Euroopasta. Valikoimiimme kuuluvat esimerkiksi kuminauhat, kanttinauhat, paljettinauhat, pitsit, strassinauhat, huonekalunauhat, chanelnauhat, hapsunauhat, satiininauhat, organzanauhat, anorakkinyörit, silkkinyörit, narut, villakantit, mattokantit, korunauhat.

 

Vanne- ja tyllialushameet

 

 

Muita tuotteita

Silmäneulat, hakaneulat, nuppineulat, käyräneulat, nahkaneulat, patjaneulat, sormustimet, ratkojat, mittanauhat, nepparit, hakaset, neulatyynyt, kainalolaput, olkatoppaukset, pikapaltteet, purjerenkaat ja kaikenlaiset muut ompelualan tuotteet löydät myymälästämme.